campionate balcanice

Folosiţi acest forum pentru discuţii despre judo în limba română.

campionate balcanice

Mesajde Luci » Joi, 08 Iulie 2010, 18:31

Am mai multe intrebari pentru cei din federatie:De ce, la campionatele balcanice de judo, trebuie sa plateasca parintii cazarea si masa pe durata stagiului? Daca parintii nu au bani, inseamna ca acel copil ar trebui sa se lase? Rog pe cineva din federatie sa-mi raspunda.
Luci
Simpatizant
Simpatizant

Re: campionate balcanice

Mesajde Beton » Joi, 08 Iulie 2010, 19:54

Si eu sant curios sa aud un raspuns avizat :shock:
Beton
Simpatizant
Simpatizant

Mesajde Luci » Joi, 15 Iulie 2010, 20:23

Oare de ce mai exista forum pe acest site? Daca pui intrebari si nu-ti raspunde nimeni ? Oare toti sunt plecati in concediu?
Luci
Simpatizant
Simpatizant

Mesajde Luci » Marţi, 10 August 2010, 22:13

A trecut o luna de când am deschis acest subiect si tot nu am primit nici un răspuns . Au fost campionatele balcanice de u15 si peste câteva zile vin si cele de u17 si u20 din Serbia si tot nu am primit răspuns la intrebarile pe care le-am pus .Am aflat o problema interesantă , se zvoneste ca federatia nu plăteşte pentru balcaniada ca nu au nici un interes ca nu puncteaza pe plan internaţional . Este adevărat sau nu? Sa răspundă cineva avizat !!!
Luci
Simpatizant
Simpatizant

Mesajde Luci » Duminică, 15 August 2010, 19:49

Au fost si campionatele balcanice,am vazut si rezultatele :http://www.balkanchampionships.judopartizankikinda.com/ am luat un meritat loc 2 , cred ca puteam sa luam locul 1 dar ne-au lipsit cativa campioni la cadeti 57kg florian andreea 63kg bondoc iuliana +70 panea andreea si la juniori au lipsit multi unii au participat la un turneu in germania .Oricum felicitari judoului romanesc .
Luci
Simpatizant
Simpatizant

Înapoi la România