Al doilea succes consecutiv la Zagreb pentru Adrian Şulcă

By
Updated: March 13, 2018
EJU-Cadet-European-Judo-Cup-Zagreb-2018-03-10-Tino-Maric-306162

Judoka originar din Calafat, Şulcă Adrian, categoria -73 kg, a reuşit să cucerească pentru al doilea an consecutiv medalia de aur în cadrul Cupei Europene de Cadeţi de la Zagreb, Croaţia.

Puternicul turneu desfăşurat în weekend în Croaţia, a reunit la start un număr de 793 de judoka (496 masculin, 297 feminin) din 37 de tari. România a reuşit să se impună în cadrul categoriei -73 kg acolo unde Şulcă Adrian a reuşit un turneu de excepţie reuşind să câştige 5 meciuri consecutive la Ippon şi unul la Wazari. Adrian Şulcă a trecut în primul meci de Klemen Korze (Slovacia) ca mai apoi să îl învingă pe judoka Cameron Charles (Anglia). Au urmat, pe rând, sportivii Vladimir Stark (Germania), Jus Mecilosek (Slovacia), Giovanni Zaraca (Italia), iar în finală l-a învins pe ucraineanul Artem Bubyr.

Sportivul legitimat la U CSM Cluj-Napoca reprezintă pentru ţara noastră o reală speranţă în vederea calificării şi reprezentări cu succes la Jocurile Olimpice de Tineret ce vor avea loc la Buenos Aires (Argentina).

>>> Rezultate complete aici <<<