ANUNT cu privire la Adunarea Generala a FRJ si Stagiul Arbitrilor si Antrenorilor de Judo

By
Updated: February 1, 2019
FRJ_banner

Stimati membri afiliati,

Stimati arbitri si antrenori,

Federatia Romana de Judo va aduce la cunostinta ca in data de 03 Aprilie 2019, la Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani, va avea loc Adunarea Generala a Federatiei Romane de Judo. Pentru acest eveniment federatia va asigura transportul delegatilor ce vor sosi cu trenul in Bucuresti – Gara de Nord si cazare pentru noaptea de 03 Aprilie, cina si micul dejun.

In perioada 04 – 05 Aprilie 2019, tot in Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani, se va desfasura Stagiul de Pregatire si Perfectonare al Arbitrilor si Antrenorilor de Judo.

Directoratul FRJ a luat decizia ca ambele actiuni sa se desfasoare impreuna deoarece se doreste o eficientizare a activitatii federatiei, acordandu-se cat mai mult timp discutiilor.

In cadrul Adunarii Generale dar si a stagiului de pregatire, ca urmare a solicitarii primite din partea unui grup de antrenori cu privire la desfasurare Concursului National de copii U11 si U12, se vor discuta si identifica solutii la problema ridicata. Pe aceasta cale facem un apel catre toti antrenorii de judo sa ne trimita pe adresa de e-mail concurs.copii@frjudo.ro parerile argumentate, pro sau contra. Toate aceste e-mailuri vor fi centralizate de catre Colegiul Central al Antrenorilor, urmand a fi prezentate in Adunara Generala si stagiul de pregatire.

Costuri stagiu:

  • Cazare 50 lei/zi/persoana
  • Masa 70 lei/zi/persoana

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la unul sau ambele evenimente pentru a va putea rezerva cazare si masa pana la data de 22 Martie 2019. Confirmarea trebuie sa fie facuta in scris pe fax la numarul 021 317 99 54 sau pe e-mail la adresa office@frjudo.ro .