AUR pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European!

Autor:
Publicat: 26 July 2023, 19:07
email print

Medalie importantă pentru delegația României la FOTE 2023 de la Maribor, Slovenia. După un parcurs excepțional, judoka Tudor Moșoi a obținut azi medalia de aur la categoria -60 de kg, fiind asistat excepțional de la margine de către antrenorul Vali Ioniță.

Descoperit la Iaşi de către Ioana Babiuc, acesta este component al CNOPJ Piteşti sub îndrumarea antrenorilor Bolbose Dragoş, Ioniţă Valerică şi Rabolu Elian, asistaţi în pregătire de Conf. Univ. Dr. Toma Ştefan, în calitate de kinetoterapeut.

În primul meci, judoka nostru îl învinge prin Ippon pe slovacul Roman Dekan că mai apoi, prin acelaşi scor să dispună de Magni Lauritzen din Danemarca. În sferturile de finală reuşeşte un meci perfect în fata azerului Mahammad Musayev, campion european de cadeţi în urmă cu trei săptămâni, atât la individual cât şi la echipe. Prin Wazari trece în semifinale de ungurul Sebestyen Koller iar în marea finală îl învinge pe reprezentantul Lituaniei, Simas Polikevicius şi el medaliat cu bronz la europenele de anul acesta.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp