BRONZ la Europenele de Seniori pentru judoka Alex Creţ

Autor:
Publicat: 27 April 2024, 19:04
email print

Turnul Eiffel începe să îşi arate lumina! Astăzi în cadrul Campionatelor Europene de Seniori de la Zagreb, judoka Alex Creţ -90 kg a reuşit un rezultat fantastic prin câştigarea medaliei de bronz.

Dar wow ce rezultate! Judoka legitimat la CSM Oradea, component al Lotului Olimpic de Seniori de la Oradea, pregătit atâta la club cât şi la lot de antrenorul Emil Morar, a reuşit să învingă unii dintre cei mai senzaţionali sportivi din lume. Nemanja Majdov, campionul european en titre al categoriei şi campion mondial în 2017, Noel van ‘t End, campion mondial în 2019, s-au numărat printre sportivii învinşi de Alex astăzi. Felicitări Alex, atât ţie cât şi întregului tău staff tehnic!

Preşedintele Federaţiei Române de Judo a oferit pentru site-ul nostru o primă reacţie cu privire la sportivul nostru:

Victorie mare la europenele de judo seniori! Alex Creț, bronz pentru România! Sunt bucuros să vă anunț că Alex Creț, tânărul nostru campion în vârstă de 22 de ani, a reușit să ia azi bronzul la campionatele europene de seniori de la Zagreb, marcând astfel și calificarea directă la olimpiada de la Paris. Alex este un judoka extrem de talentat, liderul generației sale, un tânăr inteligent și muncitor, și îmi pun mari speranțe în el pentru a lua medalii la olimpiadele de la Paris și Los Angeles. Este elevul antrenorului Emil Morar, îi felicit pe amândoi, și să strigăm împreună HAI ROMÂNIA! ????????????????

La -63 kg, Zuaznabar Amanda a ocupat un onorabil loc 7 la prima participare în cadrul Campionatelor Europene de Seniori.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp