COMUNICAT cu privire la reprogramarea competitiilor de Judo

Autor:
Publicat: 1 Mai 2020, 10:05
email print

 

Conducerea Federatiei Romane de Judo este alaturi de sportivii care in aceasta perioada a starii de urgenta se pregatesc acasa, in conditii nu tocmai propice judoului, dupa planuri de pregatire individuale intocmite de catre antrenorii lor.

In functie de noile masuri care vor fi trasate de catre Guvernul Romaniei cu privire la regulile de preventie, libera circulatie si tranzit transfrontalier, va fi finalizat noul calendar competitional national.

Federatia Romana de judo considera ca o perioada de 4-5 saptamani de antrenamente este necesara pentru o pregatire corespunzatoare a sportivilor inaintea abordarii competitiilor si pentru reintrarea in normal. Organizarea acestor campionate va presupune stabilirea unui set suplimentar de masuri de preventie in acord cu recomandarile de la acel moment al autoritatilor.

In acest an FRJudo avea in organizare 4 competitii internationale si anume:
– Cupa Europeana de cadeti U18 Cluj 02-03.05.2020
– Cupa Europeana de juniori U21 Bucuresti 01-02.08.2020
– Campionatele Europene Echipe Mixt Seniori Bucuresti 28.11.2020
– Campionatele Balcanice U13 Arad 04-05.07.2020

Conducerea FRJudo a discutat si tine o permanenta legatura cu Uniunea Europeana de Judo si Asociatia Balcanica de Judo privind reprogramarea sau anularea unora dintre ele in functie de calendarul international.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp