FOTO Stagiul de perfectionare antrenorilor de judo s-a desfasaurat in Poiana Brasov

By
Updated: November 8, 2017
Stagiul antrenorilor-1

In  perioada 02 – 05 noiembrie, statiunea montana Poiana Brasov a gazduit “Stagiul de perfectionare al antrenorilor”, curs organizat de catre Federatia Romana de Judo in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului.

Cursurile practice au avut loc la sala de sport Ruia in timp ce partea teoretica s-a desfasurat la sala de conferinte a Hotelului Caraiman. La aceasta actiune, participantii s-au putut perfectiona alaturi de noul antrenor coordonator al loturilor olimpice si nationale de judo ale Romaniei, domnul Kohei Oishi (Japonia). Acest stagiu a reprezentat primul contact al antrenorului japonez cu tehnicienii de judo din Romania, cu totii declarand la unison ca a fost o experienta benefica pentru judo-ul romanesc si un stagiu reusit.

Duminica, in aceeasi  sala de sport Ruia, s-a desfasurat Campionatul National de Kata, proba la care Romania prin perechiile Iulian Surla/Ciprian Fleisz si Alina Zaharia/Alina Cheru au obtinut anul acesta medalii la Campionatul Mondial, European si Grand Slam-ul de Kata.

FOTO