Mesaj exceptional de sustinere din partea partenerilor japonezi

Autor:
Publicat: 25 Martie 2020, 10:03
email print

 

În cursul acestei zile, prietenii judoului romanesc din Japonia, au transmis prin intermediul primarului din Koga, un important mesaj prin care se reafirma parteneriatul solid pe care aceştia l-au dezvoltat împreună cu federaţia noastră. Textul îl redam integral mai jos:

“După cum știți, s-a decis ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să fie amânate pentru aproximativ un an. Nu cunoaștem starea infecţiilor cu noul coronavirus în România, dar recunoaștem că situația din Europa este foarte dificilă. În aceste condiții, Jocurile Olimpice au fost amânate și cred că există diverse sentimente pentru judoka români, dar oraşele Koga și Fukutsu, gazde pentru stagiile de pregătire, vor continua să facă acest lucru şi în viitor. Vom reexamina ce putem face și vom susține în continuare sportivii.

În primul rând, vă rugăm să aveţi grijă de voi pentru a nu fi infectaţi cu noul coronavirus. Vă rugăm de asemenea să transmiteţi domnilor Cozmin Guşa, Florin Bercean dar și judoka voştri următoarele: Oraşele Koga și Fukutsu vă așteaptă mereu! De asemenea, dacă aveți șansa, vă rog să transmiteţi salutări preşedintelui federaţiei voastre. Vă mulțumim pentru susținerea continuă!”

Kazuki Tanabe – Primar Koga

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp