Mesajul preşedintelui FRJ, domnul Cozmin Guşă la afirmaţiile domnului Marius Vizer (articol publicat în libertatea.ro)

Autor:
Publicat: 22 February 2021, 18:02
email print

Cozmin Gușă: Copilării. Am refuzat să-l contracandidez la șefia Federației Internaționale de Judo.

Contactat de Libertatea, Cozmin Gușă recunoaște cearta cu Vizer. Dar spune că este o ceartă între prieteni. Iar Vizer este „victima unei conspirații”, spune Gușă.

„Ca să nu fiu foarte serios, pot să spun că sunt niște copilării neconforme cu relația de prietenie veche pe care o avem, care recunosc că acum a intrat într-un impas. Avem o treabă interpersonală unul cu celălalt, dar care nu implică nici judo, nici Federația Română de Judo, nici Federația Internațională de Judo. Eu cred că el amestecă treburile într-un mod nepermis. Cum să riști soarta unei Federații pentru o ceartă între prieteni, care la un moment dat se va regla?”, a declarat Cozmin Gușă pentru Libertatea.

Acesta respinge varianta în care Federația Română de Judo ar avea relații proaste cu Federația Internațională.

„Ca să glumesc serios, îi dă mâna să facă fel de fel de susțineri sau analize, este candidat unic pentru IJF. Și pot să spun ceva ce nu i-am spus nici lui și nici altora, la momentul alegerii candidaturilor pentru anul acesta, unii m-au rugat să îl contracandidez, dar am refuzat. Nu puteam să fac așa ceva unui român și unui prieten, chiar dacă eram certați. Relații proaste cu IJF-ul ale F.R. Judo? Exclus! Avem relații foarte bune cu IJF și el știe. Eu cu el nu avem acum o relație bună, dar asta este altceva. Și avem relații excepționale cu Uniunea Europeană de Judo, despre care el știe, cu care chiar am început un program de judo în școli”, a adăugat Gușă.

Actualul președinte al FRJ crede că Vizer este ținta unei conspirații. „În concluzie, îl consider victima unei conspirații, pe care am fi pus-o la punct dacă am fi vorbit. Dar el e încăpățânat, eu sunt încăpățânat, asta este viața. De ce zic conspirație? Pentru că adevărații coordonatori ai celor din echipa pe care o susține el nu vânează altceva decât relația lui cu Vladimir Putin. Și o să îmi dea dreptate că s-a înșelat, sper să nu fie prea târziu”, a mai spus Cozmin Gușă.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp