Micuta judoka Irina Cindea are nevoie de ajutor!

By
Updated: October 14, 2019

Irina Cîndea (foto prima din dreapta) legitimata la ACS Miado’s Sibiu este medaliata la CN u14 categoria – 32kg loc 2 și CN u13 – 32 kg loc 3 anul acesta.

La vârsta ei de numai 11 anisori, fata este unul dintre cei mai buni judoka ai clubului sibian. A urcat de nenumărate ori pe podium dăruind Sibiului prestanță și valoare, făcându-si antrenorii dar si parintii mandrii de evolutiile ei. Acum este rândul nostru să luptăm alături de Irina în cel mai greu meci pe care îl are.

De curând sportiva a fost diagnosticată cu cancer la ficat. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra familiei și a tuturor celor care o cunosc pe Irina, dar șocul trebuie să treacă și să ne mobilizăm. Nu trebuie și nu ne putem lăsa copiii singuri într-o astfel de luptă. Ficatul este singurul organ care are puterea să se regenereze și trebuie să-i dăm această șansă Irinei. În aceste momente ea este internată la București la secția de oncologie și urmează să înceapă tratamentul, dar va trebui să plece în Germania. Costurile sunt mari iar părinții Irinei nu vor face față fără ajutorul nostru. Știu că putem fi alături de Irina de aceea, toți cei care doresc să o ajute pot dona în conturile făcute pe numele tatălui ei. Noi suntem șansa Irinei de a se face bine!

Titular cont: Cindea Silviu Ilie 

EUR : RO38BTRLEURCRT0V55210201

RON : RO53BTRLRONCRT0V55210201