Petre Bogdan castiga medalia de bronz la Campionatul European pentru Juniori de la Haga

Autor:
Publicat: 11 September 2023, 16:09
email print

Pe tot parcursul saptamanii trecute, localitatea olandeza Haga a fost gaza intrecerilor europene pentru juniori U21. Delegatia noastra a reusit sa cucereasca o medalie de bronz si sa ocupe doua locuri cinci.

Petre Bogdan Alexandru -100 kg, sportiv descoperit la Ploiesti de Mihai Trandafirescu, a cucerit medalia de bronz la capatul unui concurs dificil, unde 22 de judoka au luptat pentru un loc pe podium. Sportivul nostru a beneficiat de un prim tur liber, ca mai apoi sa dispuna pe rand de cehul David Dudy si de germanul Pierre Ederer. Din pacate pierde in semifinale in fata lui Mathias Anglionin din Franta. In meciul pentru medalia de bronz, Petre l-a invins pe georgianul Mikheil Japaridze. Sportivul nostru este component al CNOPT masculin, acesta pregatindu-se la Pitesti sub indrumarea cuplului de antrenori Ionita Valerica – Bolbose Dragos.

Arsenie Rares -90 kg, antrenor Fasie Dan si Bogdan Laura -48 kg, antrenor Bodo Roland, au incheiat concursul pe locul cinci, dupa ce au pierdut meciurile pentru medaliile de bronz. La startul competitiei s-au aflat 366 de judoka din 42 de ţări, 209 la masculin şi 157 la feminin.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp