NU UITATI! Platforma web RouJudo este functionala!

Autor:
Publicat: 12 January 2021, 22:01
email print

Chiar daca pandemia Covid-19 ne-a tinut pentru mult timp departe unii fata de altii, astazi venim cu o veste buna in ceea ce priveste sistemul electronic de inregistrare a sportivilor.

UPDATE 08.11.2020 Numele/prenumele si localitatea de nastere nu se vor introduce in totalitate cu majuscule ci doar litera de inceput la fiecare dintre ele si fara diacritice. Structurile afiliate ce nu au utilizat linkul in primele 24 de ore de cand au primit e-mailul de conectarea pe platforma vor trebui sa acceseze printr-un click butonul resetare parola (in pagina principala click peV-ati uitat parola?“)
* Va adresam rugamintea ca in cel mai scurt timp sa solicitati userul si parola de acces in sistemul de inregistrare online deoarece va fi unica metoda de inscriere la Campionatele Nationale de Judo!

NOTA Un e-mail=un user/utilizator (nu poate fi folosita aceeasi adresa de e-mail pentru useri/utilizatori multipli).

Platforma online RouJudo (competitii.frjudo.ro) vine in ajutorul dumneavoastra si are un dublu rol: crearea unei baze de date cat mai ample pentru fiecare structura afiliata FRJ, implementarea unui sistem online de inregistrare la competitiile de judo nationale organizate de catre federatia noastra.

Pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa poata avea acces la aceasta va rugam ca pe adresa eduard.zgorcea@frjudo.ro sa ne trimiteti urmatoarele date:
– nume club;
– persoana responsabila RouJudo;
– e-mail si numar de telefon.

Pe baza acestor date se vor crea user de acces urmand ca parolele de acces sa fie configurate de catre dumneavoastra la prima accesare. Dupa configurarea de catre noi a userului de acces veti primi un e-mail de notificare. Platforma se adreseaza cluburilor sportive.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp