#Romania este IN PRIMELE 10 tari la Open-ul Austriei!

Autor:
Publicat: 4 September 2022, 22:09
email print

In weekend-ul ce se incheie astazi, tara noastra a reusit sa cucereasca 3 medalii, 1 de argint si 2 de bronz, un loc 5 si un loc 7 la European Open Oberwart.

Judoka Adrian Sulca, categoria -73 kg, a castigat medalia de argint dupa finala pierduta in fata elvetianului Nils Stamps, meci ce a avut nevoie de Golden Score. Judoka nostru a reusit un concurs aproape perfect si i-a invins pe rand pe Angsarbek Gainullin (Kazhakstan), Herbet Wicker (Austria) si Eric Ham (Marea Britanie).

Celelalte doua medalii de bronz au fost aduse de judoka Alexandra Pop -48 kg, sportiva ce se afla la a doua medalie de bronz anul acesta, dupa cea cucerita la Open-ul de la Cluj-Napoca si Moscalu Serafima -70 kg, de asemenea medaliata si ea cu bronz la comeptitia organizata la inceputul lunii iulie in Romania.

Simionescu Vladut +100 kg a ocupat locul 5 in timp ce Mircea Croitoru, in cadrul aceleasi categorii, a ocupat locul 7. La competitia din Austria au participat 283 de judoka (184 masculin si 99 feminin) din 37 de tari.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp