VIDEO Performanţa sportivă în #Judo răsplătită de primăria Piteşti

Autor:
Publicat: 12 June 2021, 18:06
email print

Judoka Şerban Eduard, campion mondial de cadeţi în anul 2017 şi medaliat cu bronz la europenele de juniori şi tineret în 2020, a intrat în posesia unei garsoniere, alocate de către autorităţile locale din Piteşti.

Cu toate că performanţele obţinute de tânărul nostru sportiv sunt unele greu de imaginat dat fiind condiţiile nu tocmai propice în care acesta locuia, recompensa primită vine ca o recunoaştere pentru toată munca, sacrificiile şi eforturile depuse până acum de acesta. Eduard Şerban, în vârstă de 21 de ani, este legitimat la CSM Piteşti iar în prezent este component al Lotului Naţional de Tineret Oradea, acesta fiind o speranţă pentru judoul nostru la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

Cu ocazia înmânării cheilor garsonierei, edilul din Piteşti a declarat: „Susţinem nu doar sportul, ci şi performanţa şi, ca atare, gestul pe care-l facem astăzi intră în sfera normalităţii”.

La rândul său, domnul Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo a ţinut să îi transmită un mesaj de mulţumire primarului din Piteşti, mesaj pe care îl redam integral mai jos:

“Stimate domnule primar Gentea,

Vă mulțumesc în numele meu și al judo ului românesc pentru fapta deosebită pe care ați realizat-o în beneficiul unui sportiv merituos al nostru, care a onorat prin prestațiile sale sportive România, dar și Piteștiul! Puțini oameni din administrație pricep nevoile de trai și antrenament ale sportivilor olimpici, și chiar mai puțini acționează în sprijinul acestora. Dumneavoastră ați dovedit că faceți parte din această categorie selectă și responsabilă, lucru care vă onorează în plus.
Vă doresc mult succes și vă asigur de întreaga noastră considerație!
Cozmin Gușă
Președinte FRJudo”

VIDEO

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp