ATENTIE Procedura de legitimare si vizare pasapoarte sportive

By
Updated: October 10, 2019
Poza anunt site

 

Va readucem la cunostinta ca pentru eliberarea pasapoartelor sportive este obligatoriu sa prezentati cererea de legitimare stampilata de catre club cu poza tip pasaport, viza medicala si tabelul de legitimare completat cu toate datele solicitate in acesta. De asemenea pentru aplicarea vizelor anuale pe pasapoartele sportive este obligatoriu sa prezentati tabelul de legitimatii.

In vederea usurarii eliberarii pasapoartelor sportive sau a aplicarii vizelor anuale va rugam sa trimiteti prin curierat (adresa: str. Vasile Conta, nr. 16, sector 2, cod postal 020954, Bucuresti) cererile dumneavoastra de legitimare, 2 poze tip pasaport insotite de tabelul de legitimatii urmand ca legitimatiile completate sa fie trimise catre cluburi sau ridicate de delegatul structurii afiliate de la sediul FRJ.

Pentru a elimina imprefectiunile produse in timpul validarii la Campionatele Nationale va facem cunoscut faptul ca pe site-ul oficial se afla sectiunea Documente/Utile & Descarca de unde puteti descarca tabelul de legitimatii dar si alte documente necesare desfasurarii activitatii dumneavoastra. Va rugam ca la acreditare sa va prezentati cu centralizatorul de legitimare completat daca intentionati sa legitimati sau sa vizati pasapoartele sportive.

Link-ul este aici —>>> http://www.frjudo.ro/utile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *