Finala Campionatului National de Seniori, un real succes pentru judoul romanesc

Autor:
Publicat: 7 March 2017, 13:03
email print

În weekend-ul recent încheiat, Cluj-Napoca a fost gazda finalei Campionatului Naţional de Seniori individual. Un număr de 230 de judoka s-au luptat pentru titlul naţional dar şi pentru premiile puse la dispoziţie de către sponsorii FRJ.

Campionatul Naţional de Seniori s-a bucurat anul acesta de o importanţă mediatizare dar şi de aportul financiar al mai multor sponsori care au oferit premii în bani pentru sportivii ce au ocupat primele trei locuri pe podium dar şi primelor cinci cluburi care au performat la aceasta competiţie.

La deschiderea oficială au fost prezenţi domnii Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman, domnul Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, preşedintele şi vicepreşedinţii Federaţiei Romane de Judo.

“Pe tatami sunt o bună parte din valorile pe care le putem promova în judo-ul mondial. Nu suntem mulţi. Dar marele merit al nostru e că atâţia câţi suntem, reuşim să punem judo-ul pe hartă. Am avut campioană olimpică, avem campioni europeni, avem vicecampioni mondiali şi aşteptăm să avem şi de acum înainte. Pentru că aşa cum noi românii am demonstrat, nu numărul contează, valoarea şi dedicaţia”, a precizat domnul Cozmin Guşa, în discursul de deschidere.

Distribuie articolul:
facebook twitter linkedin whatsapp

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *